Autor |
Colin McRae rally |
Anonymous
Neregistrovaný uživatel
| Poslal: 29-08-2008 13:49
Otebjpd <a href="http://303-ethex-naproxen.medichimeds.net/">303 ethex naproxen</a> ekpcufrc [url=http://303-ethex-naproxen.medichimeds.net/]303 ethex naproxen[/url] qvronz [link=http://303-ethex-naproxen.medichimeds.net/]303 ethex naproxen[/link] tesnenwl [url]http://303-ethex-naproxen.medichimeds.net/[/url]
Upravit
|
Anonymous
Neregistrovaný uživatel
| Poslal: 25-08-2004 20:43
Hrál jsem CMR4 plnou verzi ale řeknu vám že je to náročný jako prase a ta ovladatelnost stojí za hovno!!! i na volantu se to přetáčí a je to řízení strašně měké!! a navíc je to auto sice rozbitné ale už jste zažili ve 200km/h napálit do stromu a pokračovat dál??? to je nějaké divné ne??
prostě CMR4 je k ničemu a moc se jim nepovedlo!!!!!
Upravit
|
Paes
Připojeno: 16-Dec-2001
Od: Nový Bor, Czech Republic
| Poslal: 11-06-2003 13:26
Včera jsem odzkoušel CMR3 Demo na PC. No tfuj tajbl. Sice toho mitfára konečně říká daleko víc, ale ta grafika. No je to jen demo, že. A dneska kolega přitáhnul i nějaký patch k tomu demu, tak uvidíme. Zatím mi to auto přijde jak žvejkačka. Je pravda, že se v tom demu nedá nic nastavovat. Tak jsetli to ještě nemáte, tak to mohu poslat. Je to nějakých 150MB. Že bych to roztrhal ZIPem.
A dále už mám fotečky CMR4. Čus Paes

|
Paes
| Poslal: 11-06-2003 09:29
Přihlašování už zase funguje. Díky.
A omlouvám se tímto všem, kterým jsem nepoděkoval.
Takže ještě jednou, MOOOOC DÍKY !!!!!!!!
Paes

|
Davos
Připojeno: 31-Aug-2001
Od: Zlín, Czech Republic
| Poslal: 05-06-2003 10:22
Už by zas mělo přihlašování fungovat, byl tam totiž problém když jsme přesunuli stránky na server s IIS ten totiý neumí vytvořit cookies při přesměrování na jinou stránku a chvilku mi trvalo než jsem přišel na to včem je problém a pak než jsem to opravil.
Jinak neděkuj jenom mě, hodně se na tom podílel i Zdenda, který to všechno natočil a pak ještě sestříhal a poskytl mi videokazetu. čaodav

|
Anonymous
Neregistrovaný uživatel
| Poslal: 02-06-2003 12:59
Já nejsem "Anonymous", já jsem Paes!! Už zase mi to nefunguje.
Upravit
|
Anonymous
Neregistrovaný uživatel
| Poslal: 02-06-2003 12:57
Klídek ELEŇE, klídek!!!
Upravit
|
ĚLEŇ
Připojeno: 13-Sep-2001
Od: ZLÍN, Czech Republic
| Poslal: 30-05-2003 14:46
ALE DAVOŠU, TY DIVOCHU!!!

|
Paes
| Poslal: 03-04-2003 08:32
No já přeinstaloval Widle a Colina jsem smaznul. Stejně to nikdo nehrajete.
A teď něco mimo téma. Strašně moc děkuju !!!! David ví, za co. Udělalo mi to obrovskou radost. Díky moc, díky !!!!!!!
Paes

|
Ondra
Připojeno: 11-Oct-2001
Od: Přerov, Czech Republic
| Poslal: 18-03-2003 14:08
Já mám taky uz nejaky novy casy.Tak to snad pristi tyden poslu.Jsou to nejaka dilci zlepseni na jednotlivych RZ protoze vetsinou nemam tolik casu pohromade zahrat si celou rally.Ondra

|
Paes
| Poslal: 19-02-2003 10:12
Tak kdy to ten Mira a Dan pošlou? Už bych docela bral nějakou aktualizaci. Abych pak mohl zase zabrat.

|
limpsy
Připojeno: 19-Feb-2003
Od: Neuvedeno, Czech Republic
| Poslal: 19-02-2003 00:31
Hmm, asi něco dělám špatně... pujdu se na to radši vyspat. Dobrou.

|
limpsy
| Poslal: 19-02-2003 00:29
Ale já už nejsem neregistrovaný/anonymní. Já bych chtěl taky svoji ikonu vedle zprávy

|
limpsy
| Poslal: 19-02-2003 00:21
Zdravím všechny. Zrovna jsem se zaregistroval a rád bych taky přispěl svou trochou do mlýna (co se týče časů v Colinovi). Myslím, že bych na asfaltu mohl některým pořádně zatopit (aspoň co si tak vzpomínám na časy - namám je tady po ruce). Takze komu mám poslat svůj pps?

|
Paes
| Poslal: 10-02-2003 15:55
Vážení přátelé. Nevím, zda už víte, co provedl na Silvestra AlesGute, ale já si byl v sobotu zazávodit v Sosnové. Což o to, projíždění branek na sněhu a ledu je celkem v pohodě, (podle posledních údajů, které jsem měl před odjezdem k dispozici, sice jsem nebyl první, ale porazil jsem všechny čtyřkolky, holt je ta Vectra moc těžká), ale to horší přišlo až potom. Kuželky už byly dávno pryč, tak proč se pořádně nepovozit, že. Po půlhodince blbnutí si říkám, co je to tu za smrádek a proč nemůžu dojet tu Felinu? A nějak divně to táhne, to jsem z toho jelen (promiň Ěleňe). Zastavil jsem, koukám do motoru, ale tam je jen cejtit trochu spálenej olej. Tak to znova nakváknu, ale co to, proč nejdou otáčky přes 3000? Takže závěr je ten, že buď jsem ucpal někde přívod paliva, protože se to od té doby sotva pohne nebo je to v elektronice. Ve středu "jedu" k autolékaři, tak jsem zvědavej. Proč já radši neblbnu jen v tom CMR.

|
Paja
| Poslal: 06-02-2003 23:42
Kluci (Mira a Dan) ted prej zajeli nejake nove casy, tak su zvedavy. Hodne si ale veri, doufam ze to poslou co nejdriv.

|
Paes
| Poslal: 29-01-2003 13:44
Tak mi to vcera nedalo a zkusil jsem ruzne trate se vsema WRCama. A svete div se, kdyz jsem si hodnotil jednotlive eZRety podle umisteni s autama, tak mi jako nejlepsi vysla Gor-doba. Na druhem miste mam shodne fokuse, dvestesvestku a Korelu. Treti je Lancer a Imprcha posledni. Zajel jsem od kazde souteze alespon jednu eRZetku. Na italii jsem zkousel dokonce tri. Tak a ted babo rad, co je nej auto. Tak to jen tak pro Paju a mozna dalsi na dotaz, zda je rozdil v autech.

|
Paes
| Poslal: 28-01-2003 09:16
To Paja: To je v pohodě. Já jsem taky pořád někde rozlítanej.
S tou převodovkou. Jak to děláš na dlouhejch rovinkách? To máš zaseknutej otačkoměr, motor řve a přitom dostáváš od soupeřů na 100metrech 1-2sekačky? To je škoda, takhle ztrácet. Já když projíždím zatáčky, tak si koriguju rychlost ťukáním na brzdu a auto se snažím držet stále v mírném řízeném smyku. Takovej styl, pomaleji do zatáčky a rychle z ní ven.
Tak se mějte. Paes

|
Paja
| Poslal: 27-01-2003 20:53
To Paes: teď jsme přijeli z lyžáku, takže musíš omluvit časovou prodlevu. Dík za popis nastavení, i když mám pocit, že bude spíš sedět těm pokročilejším (myslím hlavně převodovku). Já to auto totiž nezvládnu mít v některých zatáčkách vytočené, tak abych nevyletěl. Spíš používám nastavení a jeden dílek kratší.
Ten výběr RZ je zajímavý, něco s tím uděláme.

|
Paes
| Poslal: 22-01-2003 10:05
Tak jsme o víkendu taky jezdili něco z Kolin měl rejd. Takže na jedntotlivé eRZety bych navrhoval: Finsko 3 nebo 10. Jinak se to dá zkracovat všude. Řecko SS, tam se to dá zkrátit uplně všude. Francie a Švédsko, tam je to úplně jedno. Austrálie 4 nebo 9, sice jsem tam našel dvě místečka, kde se to dá trochu zkrátit, ale není to nic moc velkého. Prostě to víc řízneš, tak jak je to vidět na opravdovém MS. Keňa všechno kromě 6. Možná se to dá i na jiné RZ, ale řekl bych, že to není až tolik zkrácení. Itálie, tam je to asi jasné. VB 6 nebo SS, jinak se to dá zkracovat. Tak se vážení kolegové vymáčkněte, ať se do toho můžeme pustit.

|