Rally2.com rally video videa sprint crash foto fotografie

Info
ISSN: 1213-9173
Vydává:
Rallysport Příluky
Šéfredaktor:
Ing. Pavel Zvonek
Vedoucí týmu:
Štěpán Forman
Doporučujeme
Nyní naše stránky prohlížejí 34 host(é) a 0 uživatel(é).

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde.

Barum rally
nejen 2008
eShop.Rally2.com
internetový obchod

Moderuje:
Rally2.com - Rallysport Příluky: infomace, fotografie a videa z rally Hlavní stránka fóra »» O čem se mluví »» Colin McRae rally

2 stránky ( 1 | 2 )
Rally2.com - Rallysport Příluky: infomace, fotografie a videa z rally Hlavní stránka fóra
Autor Colin McRae rally
Paes

Připojeno: 16-Dec-2001
Od: Nový Bor, Czech Republic
Nový Bor, Czech Republic

Poslal: 15-01-2003 09:53

Cus. Pokusim se. Takze Kena (predpokladam cela rally) - tlemice az nahoru, prevodovka na uplne dlouhou, rizeni o jedno strmejc, brzdy nechavam na stred na stred i na silu na stred. Rozhodne ty posledni eRZety neprezouvej na MUD, ale jed je na GRAVEL. Anglie - tlumice o jeden dolu, s prevodovkou hejbu podle eRZet, ale pro celou rally staci jet s o jednu delsi, brzdy na stred a sila o jeden vic, strmejsi rizeni o jeden. Australie - tlumice o jeden nahoru, mozna o dva, s prevodovkou zase hejbu, neco na uplne dlouhou a nekdy ji vracim na stred, brzdy na stred a sila o jeden vic, rizeni o jeden vic. No a vsude si davam nahon o jednu vic na predni kola. Jestli to zalezi na aute? Asi ano, protoze a to hlavne, jsou ruzne prevodovky. Treba subarko ma urcite jinak dlouhou prevodvku na stred nez focus. Zkouseli jsme to na 1RZ Italie a tam je to nejvice poznat. Jinak bych v tom rozdil moc nevidel. Tady to Paja (nas) jezdi se subarkem, jenze on ma natrenovany jen Finsko (ale fakt dobre) a stejne mu davam. A dalsi, co se specializoval na Svedsko, tak to jezdi s 206-kou a taky mu tam davam. Ono je to tezky rict jestli tam je opravdu nejaky markantni rozdil. Asi je to opravdu o natrenovani. Jenze ja jsem jim daval, uz kdyz jsme jezdili uplne cerstve koliiina. Na tohle mam asi talent, bohuzel na jiny veci moc ne.

Setkani i sprint byl super. Bohuzel ty nejvetsi krizovky nemam natocene. Oktavka s cislem 50. Prvni byla u toho zel. mostu, netrefil se tam a predek se mu stocil tesne za svodidla, kde jsme stali (Tak dva metry od nas). Proste klasika, cejtis, jak do ty zatacky pujdes moc a ustreli ti to prdelkou, tak das kontra a ono se to urve na druhou stranu. A pak na tech druhych zaberech, najednou kvileni, ze zatacky se zase vyhrne tahle Oktavka a leti zadkem napred, proleti tema kovovejma zbrdlenima, pekne jim to tam zbori a uz zase maze pryc. Ani jsem nestihnul kameru zapnout.

Je pravda, ze na nekterejch mistech ty lidi stali uplne na h...o. Jenze to by je musel poradatel mlatit klackem, aby je vyhnal. Jo byl to Strahov. Trefa.

A ted mam dotaz ja na vas. Jak to delate, ze na tom videou mate ten text tak ostrej? Ja kdyz to ukladam do AVI, tak mi ho to vzdycky tak jako rozmazne. Nechapu. (kdyztaknasoukromejmailattadyneplacamedokonfery)

Cus a uz koukejte neco vymyslet s tim koliinem, at muzeme jezdit. Vsechny zdravim, Paes

Profil   Send Private Message To Paes  Quote
Paja

Připojeno: 31-Aug-2001
Od: Zlín, Czech Republic
Zlín, Czech Republic

Poslal: 14-01-2003 18:17

To Paes: potřeboval bych poradit nastavení auta pro Keňu, Anglii a Austrálii. Jo a nemáš nějakou radu ještě k té Keni. To je nějaká divná rally. Moc mě nebaví a výsledky tam mám taky moc bídné. Myslíš, že je rozdíl v jednotlivých autech? Já jezdím všechno s Peugeotem.

PS: tak jsem zhlédl tu Sosnovou a Prahu a musím říct, že to bylo pěkné podívání. Hlavně v té Praze se někteří pěkně rozvášnili. Akorát jsem se divil, jak někteří diváci stáli hodně blbě ve výjezdu ze zatáčky na té RZ u Strahova (teda jestli to byl Strahov, protože já nikdy na spartakiádě nebyl).

To Jelen: no asi máš pravdu.

[ Tuto zprávu upravil(a): Paja kdy 14-01-2003 18:18 ]

Profil   Send Private Message To Paja  Quote
ĚLEŇ

Připojeno: 13-Sep-2001
Od: ZLÍN, Czech Republic
ZLÍN, Czech Republic

Poslal: 14-01-2003 15:45

ČÉČE A TY SI MYSLÍŠ, ŽE TO BUDU HRÁT JAKO V RACHOTĚ NEBO CO? A NEBO, ŽE BYCH TI TY ČASY POSÍLAL PŘES KURÝRA???
NEVÍM CO MÁTE POŘÁD S NĚJAKÝMA ČASOVÝMA LIMITAMA? NECH NA TO VÍKEND A JE, NE?!

Profil   Send Private Message To ĚLEŇ  Quote
Paja

Zlín, Czech Republic

Poslal: 13-01-2003 23:55

Já mám takovou uměleckou pracovní dobu. Nějak jsem na to poslední dobou najel a nemůžu se toho zbavit.

S tím závodem teda ještě počkáme. Třeba nás ještě něco napadne.

Profil   Send Private Message To Paja  Quote
Davos

Zlín, Czech Republic

Poslal: 13-01-2003 12:00

Já vstávám v 8 hodin, brácha o něco pozdějc. Docela totiž trvá než připravíš nějaký ten článek a přes den má člověk jiné starosti a tak většinou článek zveřejníme lehce po půlnoci.

Profil   Send Private Message To Davos  Quote
Paes

Připojeno: 16-Dec-2001
Od: Nový Bor, Czech Republic
Nový Bor, Czech Republic

Poslal: 13-01-2003 08:14

No a je to opet v riti. Co clovek, to nazor. Ja osobne bych rekl, ze je to burt. Ale kdo bude kontrolovat, jestli to nezkracujeme. To by chtelo posilat i "ghosta". A kdyz se pojede cela rally, zase bude nekdo rikat, ze ma radeji snih nebo sotolku nebo asfalt...... A pokud to chcete jet v tomto tydnu, tak vam vsem gratuluju k porazce Paese. Musim u zakazniku prehazet ctyri kompace, takze kazdy den odpoledne mam az do vecera postarano o zabavu. A ou vej ken du mame parbu (pocitacovou-sitovou).
A kdo je to ten "stano", ze to zase jezdi s neWRCama.
Muzu se zeptat, v kolik rano vstavate, ze jste na netu o pulnoci nebo v jednu...? ;-0

Profil   Send Private Message To Paes  Quote
Kubanec

Připojeno: 05-Nov-2001
Od: Zlin, Czech Republic
Zlin, Czech Republic

Poslal: 13-01-2003 00:56

Já bych to zkusil podle těch pravidel s tou sportkou.

Profil   Send Private Message To Kubanec  Quote
Davos

Zlín, Czech Republic

Poslal: 13-01-2003 00:00

Abych pravdu řekl tak se mi tento systém vůbec nelíbí. Podle mě to totiž nelze regulérně zajistit aby to každý jel jen jednou ve stanovených 40 (hexadecimální editory, nebo nutnost být někde jinde než sedět u PC ve stanovený čas) a proto bych se spíš přikláněl k názoru, ať se jede jedna rally třeba celý týden. Nikdo nebude vědět jaké mají ostatní časy a tak zajede pravděpodobně nejlepší čas jakého je schopen aniž by se honil s nějakým časem někoho jiného.

Profil   Send Private Message To Davos  Quote
Jít na stránku: 1 | 2

Přeskočit na:

Webhosting poskytuje: PC servis Zlín - Ing. David Zvonek
webmaster: Ing. David Zvonek, spolupráce Lukáš Vičánek
na obsahu stránek se podílí: Ing. Pavel Zvonek, Zdeněk Vladyka, Ing. David Zvonek, Štěpán Forman a další

© Copyright RS-Příluky. Stránka potřebuje 0.84824 vteřiny k natažení.