Autor |
Kvíz |
Titin_Hou
Připojeno: 14-Jan-2002
Od: Karlovy Vary
| Poslal: 16-01-2002 21:53
Tak jsem se tím taky prokousal. Dobrej nápad. I ty drobky lze přehlídnout. Akorát by to chtělo zvětšit tlačítka a nebo zablokovat odeslání odpovědi bez vybrání nějaký možnosti. My slepí s parkinsnem se tam špatně trefujem. . Možná by prospělo omezení počtu pokusů. Čus a těšim se na 2. kolo.
-----------------

Přidat Quote
|
Paja
Připojeno: 31-Aug-2001
Od: Zlín, Czech Republic
| Poslal: 16-01-2002 20:03
Blahopřeji ti Jelene k úspěšnému završení prvního kola našeho Kvízu. Už teď připravujeme druhé kolo, které bude mít dalších 250 otázek. Psal mi Prach, že morálním vítězem je vlastně on, protože to všechno zvládl na daleko menší počet pokusů, tak nevím co s tím uděláme. Studuj rally materiály a pomalu se připravuj na další kolo. Zdar.

|
ĚLEŇ
Připojeno: 13-Sep-2001
Od: ZLÍN, Czech Republic
| Poslal: 15-01-2002 15:32
PÁNOVÉ,VYČERPAL SEM "VÁM" ZÁSOBY OTÁZEK. A BYL JSEM "PRVNÍ"!!!! ALE JINAK MUSÍM UZNAT,ŽE JE TEN QUIZ NA DOST VYSOKÉ ÚROVNI! DÍKY

|
Paja
| Poslal: 14-01-2002 11:34
Nad tím jsem taky přemýšlel, ale je tu jeden problém v tom, že mi potřebujem 100% vědět, že ty odpovědi jsou správné. Když by nám to pak někdo poslal, tak to ve všech případech nemůžeme zkontrolovat. Určitě pak mají nevýhodu soutěžící třeba z Čech, protože hodně otázek je např. z Barum rally.

|
Neregistrovaný uživatel
| Poslal: 14-01-2002 11:25
a co takhle ze by otazky posilali uzivatele ? nebylo by to o neco lepsi ? nemusili by jste se trapis s otazkama ale jen s pridanim
Upravit
|
Paja
| Poslal: 14-01-2002 09:47
Malé upozornění! V otázce "Nejodbornější" zpravodajství z rally má? je slovo nejodbornější v uvozovkách. Spousta lidí to asi přehlédla a má s touto otázkou nečekané problémy.

|
Paja
| Poslal: 12-01-2002 20:02
V současné době má náš RSP RallyKvíz 250 otázek. Podle vaší úspěšnosti se rozhodneme zda počet těchto otázek zvýšíme. Předpokládáme že do databáze přidáme ještě několik otázek technického rázu. Úspěšného luštitele rozhodně čeká odměna, která však ještě nebyla určena.

|
Davos
| Poslal: 09-01-2002 10:23
Máš pravdu pár chyb tam bylo. S tim Kmentem a Hrdinkou jsem se upsal v databazi a napsal jsem spatne cislo spravne odpovedi. A tak te to parkrat zarizlo, takze ti uberu pocet hranych her o ty dve za ktere muzu ja. Kmenta jsem si vsiml jeste vecer a opravil ho, ale Hrdinku jsem zjistil az od tebe. Ted uz je to snad vsechno v poradku. Pokud nekdo najde jeste nejakou chybu at da vedet.

|
Ondra
Připojeno: 11-Oct-2001
Od: Přerov, Czech Republic
| Poslal: 08-01-2002 23:24
V kvízu jsem zatím vyhořel,zítra se ale vrátím a bude to lepší. Taky jsem se už hodně věcí z něho dověděl.Nejsu si jistej ale zdálo se mi že tam byly nějaké chyby např. odpověď ohledně dřív. mot disc. Hrdinky byl autokros špatná odpověď, njebo s Kmentem.Dobře si ale nepamatuju zadání takže sem ho možná jenom špatně přečetl.

|